Luciada 1

Nimic nu prevestea la plecarea de acasa ca vom gasi zapada de 30 cm sus pe golul alpin. Gratie lui Lucian, pe post de calauza, secondat de Doctoru', au fost trei zile, trei trasee, dar in schimb nenumarate stari si senzatii.

Dupa o scurta inspectie in parcul auto, am plecat in traseu.

De aceasta data, fotografiile prezinta o calitate mai slaba, cu precadere o cromatica banala, fata de ceea ce mi-as fi dorit, situatie in mare parte generata de ceata deasa si atmosfera intunecata, in ciuda peisajului de basm gasit la altitudine, fapt care m-a "fortat" sa tin aparatul pe un ISO cat mai ridicat si cu timpi de expunere cat mai lungi, lucruri grav daunatoare fotografiei sportive.

Este simplu de intuit ca folosesc aceasta scuza pentru a-mi lua revansa intr-o viitoare zi, incarcata de zapada si cu un cer bleu-mamaia, precum erau vopsite odata batranele Dacii 1300.

Cu multumiri tuturor participantilor.

Cu o singura exceptie am participat la toate editiile Luciadei inca de pe vremea cand era in stadiu de proiect. Practic alaturi de Lucian Munteanu, Valentin Popoviciu, Marius Constantin si Ionel Dulceanu am contribuit la acest fenomen care tinde sa-si croiasca o directie clara si precisa spre frumos. Cu alte editii ale Luciadei, va puteti delecta aici: