Odiseea Luciadelor

Luciada este o intalnire prieteneasca anuala ce se organizeaza spre sfarsitul toamnei in Poiana Sarata, Bacau. Totul a plecat de la un grup restrans de prieteni si asa a ramas pana in ziua de astazi.

...

Luciada 5 - 2014.

Filmul prezinta succint esenta Luciadei, care acum a avut cel mai echilibrat si reprezentativ traseu dintre toate editiile...

Povestea si fotografiile Luciadei 5.


Luciada 4 - 2013.

Tura de noapte...

Tura de zi...

Incalzirea si relaxarea dupa Luciada...

Acesta este unul din filmele mele de suflet. Chiar daca e scurt, chiar daca nu e spectaculos, pentru mine este si va ramane o scurta secventa, care mereu imi va induce o stare aparte. A fost filmat pe drumul de intoarcere spre casa...

Povestea si fotografiile Luciadei 4.


Luciada 3 - 2012.

Un mic colaj cu ce s-a intamplat acolo.

Povestea si fotografiile Luciadei 3.


Luciada 2 - 2011.

Este singura editie la care nu am putut participa.

Povestea si fotografiile Luciadei 2.


Luciada 1 - 2010.

Desi am participat si a fost extraordinar, nu am ramas decat cu fotografii si amintiri de neuitat.

Povestea si fotografiile Luciadei 1.


Inceputurile Luciadei - 2010.

La inceput nu a fost decat o simpla intalnire intre prieteni unde totul era atat de frumos si natural. Ne adunam pe un platou la marginea localitatii Gresu, pe malul Putnei si de fiecare data lasam o droaie de amintiri acolo. Apoi prieteniile s-au legat, intalnirile s-au inmultit si a devenit o traditie. Astfel a luat nastere Luciada.

Am hotarat sa o numim Luciada cand intalnirile au inceput sa se organizeze in "curtea lui Lucian", mai exact  la Popasul Poiana Sarata, Bacau.

Mai sunt cateva filmulete, care desi nu sunt ale mele (sunt filmari ale prietenilor), sunt reprezentative pentru acele vremuri.

Povestile si fotografiile de la inceputurile Luciadei:

Si asta a fost povestea Luciadelor.