Tur de forta in Delta Dunarii: Splendoare

Pur si simplu... splendoare...

Delta Dunarii. Sulina. Romania.

Asta-i tot oameni buni!

Asta-i tot... acum, in 2010!

Sper pe viitor sa folosesc experienta acumulata acum in scopul de a descoperi si de a dezvalui lucruri noi, mai salbatice, mai exotice, mai indepartate.Ca opinie strict personala consider ca indiferent cum optezi sa-ti organizezi o vacanta in delta este mare pacat ca o mica parte a timpului rezervat sa nu o petreci in mijlocul naturii, intr-un mod cat mai natural posibil.

Delta Dunarii este locul uitat de lume, si lumea bine a facut ca l-a uitat pentru ca numai asa s-a pastrat intr-o forma perfect desavarsita doar de natura. Din fericire Delta Dunarii pe cat este de frumoasa, pe atat de ostila este, lucru care nu poate fi decat de bine deoarece numai asa a tinut "dezvoltatorii" la distanta. Este un loc costisitor pentru un intreprinzator, pentru ca tot ce ai nevoie vine pe calea apei si nu este tocmai ieftin, contrar faptului prea bine stiut ca transportul pe apa este cel mai ieftin... nu si in delta.

Delta Dunarii merita cu prisosinta atentia oricarui roman, de fapt oricarui om care iubeste natura, locurile, oamenii... Altii, alte natiuni, cheltuiesc sume exorbitante pentru a amenaja si a aduce vietuitoare din toate colturile lumii in gradini zoologice gigantice si acvarii colosale, lucruri pe care noi in Romania nu o sa le avem niciodata. Dar aici in Romania, in Sulina avem Delta Dunarii care reprezinta natura in forma ei autentica ce depaseste fara indoiala orice amenajare in frumusete si salbaticie.

Vizitati-o!

Turul de forta in Delta Dunarii - contine 15 episoade: